Kto som


IMG_20140818_145801-174x300

Volám sa Zuzana a narodil som sa v Prešove na Slovensku. Od veku 7 rokov som si užil písanie malých príbehov a táto túžba zostala silná až dodnes. Potom ako dieťa do veku 14 rokov som navštevoval hudobnú školu na klavíri. Láska k hudbe ma priviedla k tanečnému svetu, ktoré sa stalo mojou vášňou. Po absolvovaní štúdia v hotelovej škole som pracoval niekoľko rokov v Nemecku v hotelovom sektore a neskôr aj v bankovom sektore.
Po Nemecku mi moje Srdce priviezlo do Talianska a snaha o zlepšenie Talianska ma priviedla k zápisu na univerzitu Cà Foscari – Fakultu cudzích jazykov a literatúry.
V roku 2010 vzniká potreba nájsť vnútorné blaho. Začal som cvičit jogu a meditáciu v centre jogy. Neskôr som sa pripojil k zamestnancom a rozvíjal som organizačné schopnosti viac. Zároveň plynie pre osobný rast seminárov a odborných kurzov, ako pracovník ajurvédskej masáže (učilište Ushida Reiki kliniku), Feng Shui profesionálny poradca (Feng Shui architektúra talianska škola v Verona) a začať vzdelávací kurz pre učiteľov jogy (Centrum Yoko Yoga).
Od roku 2013 začnem navštevovať tanečné semináre piatich rytmov Gabrielle Rothovej, ktoré sa znova zapájajú do vášne pre tanec.
V roku 2014 úplne zmením svoj život a presťahoval som sa do Rimini, kde v súčasnosti žijem. Tá vášeň na písanie a radosť z tanca, jogy a meditácie pokračuje a súčasne sa zvyšuje aj znalosť mňa a mojej profesionálnej cesty.
V súčasnosti pracujem s hotelom v oblasti wellness a viac času venovaného písaniu a kreativite.